Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 nov. Flinke vertraging in renovatie tennisbanen :-(
12 nov. Banen langer dicht UPDATE 12 nov.
30 okt. Renovatie tennisbanen in uitvoering!
29 okt. Voorbereiding renovatie tennisbanen
16 okt. Banen dicht vanwege renovatie - update 27/10
30 sep. Uitkomst Algemene Ledenvergadering 29 -09-2017
24 sep. Baanindeling Najaarscompetitie 2017
25 aug. Inschrijven voor kantinediensten
22 jul. Enkel en mix clubkampioenschappen 2017
12 jun. Zijn je gegevens actueel?
11 jun. Dubbelweekend TVAP prima geslaagd!
31 mei Trainingskamp jeugd 28 t/m 30 augustus 2017
30 mei Midzomermix toernooi 2017
29 maa. Activiteitenkalender
22 maa. Vervolgaanbod Vrienden en Vriendinnendag!
27 jul. kantinediensten overnemen
21 maa. toernooi.nl
26 maa. aanmeldingsformulier
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Tennisbanen.jpg
renovatie banen 24.jpg
renovatie banen 23.jpg
Meest recente foto's
Flinke vertraging in renovatie tennisbanen :-(
 Kees van den Berge  algemeen  32x gelezen

Tot onze grote teleurstelling is flinke vertraging in de renovatie van de tennisbanen ontstaan. De kunstgrasleverancier heeft aan Wijnbergen Sportbouw laten weten, dat na een interne kwaliteitscontrole het kunstgras is afgekeurd en daarom niet wordt geleverd. Nieuwe matten zullen op zijn vroegst 24 november worden geleverd. Daarna blijven we afhankelijk van de weersomstandigheden voor de uitvoering.
Komende week gaan we in overleg met Wijnbergen Sportbouw om na te gaan hoe het vervolg op de ontstane situatie eruit ziet.

 

Voor het vrijtennissen blijft de gastvrijheid van TV ZAP onverminderd. Zie daarover ook de eerdere berichten. Voor tennislessen is gewerkt aan een alternatief. Communicatie daarover wordt verzorgd vanuit Baars Tennisschool. De inzet en flexibiliteit van de tennisleraren hierbij waarderen we zeer.

Vooralsnog blijft ons tennispark dus dicht. Zodra hierover meer nieuws bekend is, volgt bericht via de site en mail. 

zaterdag 18 november 2017, 11:43 uur
Banen langer dicht UPDATE 12 nov.
 Kees van den Berge  algemeen  64x gelezen


Er is helaas vertraging opgetreden in de renovatie van de tennisbanen. Een oorzaak daarvan ligt in de weersomstandigheden. Voor de laatste fase is namelijk droog weer vereist.

Dit betekent dat er ook in de week 12-19 november nog niet kan worden getennist. In deze week komen daarom ook de tennislessen te vervallen. We hebben het bestuur van TV ZAP verzocht hun gastvrijheid voor het vrijtennissen overdag met deze week te verlengen. Zodra we antwoord hebben, zullen we dat met een update van dit bericht melden. Updates van dit bericht zullen we ook gebruiken voor nieuws over de voortgang in de renovatie van de banen.

De vertraging is voor ons allemaal een tegenvaller. Met de parkcommissie doen we er alles aan om het zo snel mogelijk af te ronden.

UPDATE 12 noember: het gastvrije aanbod van TV ZAP voor het vrijtennissen is verlengd. Dat kan dus op dezelfde manier als eerder bericht. TVAP-leden zijn ook weer op de racket-avond 17 november welkom. 

 

zondag 12 november 2017, 15:03 uur
Renovatie tennisbanen in uitvoering!
 Kees van den Berge  algemeen  74x gelezen
De renovatie is vandaag - 30 oktober - gestart. In de rubriek Foto's is een fotogalerij aangemaakt, waarop we regelmatig foto's plaatsen om de voortgang te laten zien.
maandag 30 oktober 2017, 21:03 uur
Voorbereiding renovatie tennisbanen
 Kees van den Berge  algemeen  53x gelezen

Afgelopen weken waren de voorbereidingen van de renovatie in volle gang. Een groep vrijwilligers heeft hieraan hard gewerkt: Gijs Mus, Derk Jan de Grooth, Han Willemse, Klaas de Vries, Jaap van Dijk, Arie Tiel, Hans Mienis, en Siem Dignum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is ook een filmpje: https://www.flickr.com/gp/98198150@N05/7HUUtJ .

zondag 29 oktober 2017, 11:12 uur


Banen dicht vanwege renovatie - update 27/10
 Kees van den Berge  van het bestuur  102x gelezen

In de periode van 30 oktober tot 11 november worden de tennisbanen van TV Anna Paulowna gerenoveerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dat wat uitlopen. Het betekent dat er in die periode niet kan worden getennist.
Voor zowel de tennislessen als de inhaaldagen van de najaarscompetitie zijn er oplossingen. De teamcaptains zijn en worden over de inhaaldagen geïnformeerd. Baars Tennisschool informeert de leerlingen over de lessen in die periode.

Update 27/10: voor de tennislessen is het helaas niet gelukt een haalbare oplossing te vinden. Deze worden weer hervat zodra de banen gereed zijn.

Voor het vrijtennissen toont het bestuur van TV ZAP zich zeer gastvrij:

  • Er kan bij ZAP op alle dagen van de week van 09.00  uur  tot 19.00 uur getennist worden
  • Indien er meerdere tennissers zijn, geldt dat er voor  2 tennissers een half uur en 4 tennissers een uur gebruikgemaakt mag worden van een baan.
  • Sleutel is op te halen (en terug te brengen) bij Johan  Osinga, Zr. Siffelslaan 1.
  • TV ZAP nodigt leden van TVAP van harte uit om op  vrijdag 3 en 10 november vanaf 20.00 uur een gezamenlijke racketavond te houden.

maandag 16 oktober 2017, 19:23 uur
Uitkomst Algemene Ledenvergadering 29 -09-2017
 Kees van den Berge  van het bestuur  153x gelezen

Op 29 september 2017 is de Algemene Ledenvergadering bijeen geweest om een besluit te nemen over het voorstel van het bestuur om de banen te renoveren en de verlichting te vervangen. Er waren 33 leden aanwezig. Van 37 leden was afbericht ontvangen, van hen hadden 29 aangegeven in te stemmen met het voorstel. Voor de besluitvorming is het wel zo dat alleen aanwezige leden een stem kunnen uitbrengen.

Bij de behandeling van het voorstel spitste de discussie zich voor een belangrijk deel toe op de baansoort. Enkele leden gaven aan te opteren voor smashcourt in plaats van door te gaan met kunstgras. Het overstappen naar een andere baansoort zou uitstel van de investering betekenen of afzien van vervanging van de verlichting, omdat dit met flinke extra kosten gaat gepaard. Gelet op die gevolgen en de ervaringen van buurverenigingen met kunstgras handhaafde het bestuur het voorstel.

Na stemming bleek het voorstel met 29 stemmen voor en 4 stemmen tegen te zijn aangenomen. De uitvoering van de renovatie van de banen zal dit najaar plaatsvinden. Voor de vervanging van de verlichting zal eerst subsidie worden aangevraagd en het plan verder worden uitgewerkt. 

zaterdag 30 september 2017, 11:19 uur
Baanindeling Najaarscompetitie 2017
 Kees van den Berge  competitie  128x gelezen
In bijgaand bestand vind je de baanindeling voor de Najaarscompetitie 2017.

Download bestanden
Baanindeling Najaarscompetitie 2017 78 KB (114x opgehaald)
zondag 24 september 2017, 20:15 uur 0 reacties (reageer)
Geslaagd veteranentoernooi
 Afra Rotteveel-Wijnker  activiteitenkalender  76x gelezen

Zaterdag 9 september jl. namen 40 krasse knarren bezit van het TVAP complex voor het 36e Van Balen Blanken Veteranen Invitatie Tennistoernooi. Na een gastvrije ontvangst door gastvrouwen Ine, Ineke, Tonnylia en Anja betraden 15 deelnemers van buiten (Breezand, Nieuwe Niedorp, Schagen en ‘t Zand) en 25 routiniers uit eigen TVAP gelederen om 10 uur de banen. Zes uur en 30 partijen later werd het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking en gezellige nazit. Vier matadors uit Schagen ontvingen de fel begeerde kampioenstrofee.

Dankzij de goede zorgen van onze gastvrouwen, het goede werk van de mannen van het baanonderhoud, het lekkere zonnetje dat zich na de buien toch liet zien, de goede conditie en sportieve instelling van eenieder, kijken we terug op een geslaagd toernooi. Tot volgend jaar.

zondag 17 september 2017, 20:19 uur
*Update*: Algemene Ledenvergadering 29 september
 Kees van den Berge  van het bestuur  137x gelezen

Het bestuur heeft besloten een extra Algemene Ledenvergadering te houden op 29 september. In deze vergadering zal een voorstel aan de orde komen voor de renovatie van de banen en de vervanging van de verlichting. Uitnodiging en voorstel volgen nog.

Update: uitnodiging is op 12 september 2017 per mail met agenda en voorstel toegezonden aan alle seniorleden. Daarbij is gebleken dat van enkele leden geen actueel adres beschikbaar is of om andere reden op het bekende adres de mail wordt geretourneerd. Het gaat om Jeroen Woutering, Anton Kloppenburg, Piet van Zoonen, Marloes Weel en Anita Klaver. Wanneer ze bericht sturen aan secretaris.tvap@gmail.com krijgen ze de uitnodiging met bijlagen alsnog toegezonden.


Download bestanden
Uitnodiging ALV 29 september 2017 155 KB (108x opgehaald)
dinsdag 5 september 2017, 19:28 uur
Inschrijven voor kantinediensten
 Kees van den Berge  kantine en parkdiensten  231x gelezen
Voor de komende maanden staan er nog kantinediensten open. Leden die nog een of twee kantinediensten hebben te draaien, kunnen hiervoor inschrijven. Dat mag natuurlijk so wie so als je het leuk vindt achter de bar te staan :). Als je zelf inschrijft, heb je de gelegenheid zelf een dag en tijd te kiezen die je het beste uitkomt. 

Wanneer er kantinediensten blijven openstaan, zal de kantinecommissie deze gaan toewijzen.


vrijdag 25 augustus 2017, 14:37 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 activiteitenkalender
 algemeen
 Baars Tennisschool
 competitie
 evenementen
 jeugdhoek
 kantine
 kantine en parkdiensten
 lid worden
 toernooi.nl
 toernooien
 van het bestuur
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Januari - 31 December
 elke dinsdagavond racketavond

17 December
 oliebollentoernooi (jeugd)

18 December
 Bestuursvergadering

 Competitie teams